19 thoughts on “Pauze.

 1. Ik zal je mooie maaksels missen…..hopelijk duurt je blogpauze niet te lang!
  :)

 2. Ik snap het wel – heb het zelf ook al even overwogen – maar ik ga het wel missen hier. Laat die comeback maar snel komen :-)

 3. Volg je buikgevoel en doe wat je denkt te moeten doen voor jezelf. En als je het tijd vindt om terug te komen, dan verwelkomen je met open armen.

 4. Je originele maaksels zal ik missen! Maar je moet doen waar je je goed bij voelt. X

 5. Ik zal je missen Missy N. Je teksten zijn reuze. Vind ze altijd zo beklijvend. Tot ziens hoop ik.

 6. Jawél! Ik ga dat wél missen. Natuurlijk wel. Maar je moet vooral doen wat jij wil, en als dat pauzeren is: go for it. Tot snel. x

 7. Hopelijk duurt je blogpauze niet zo lang, maar wat je aanvoelt moet je doen! Ik keek altijd uit naar je schrijfsels! Zo schoon woorden, steeds.

 8. Oh, wat jammer, dankzij jou leerde ik de Renfrew Top kennen en maak ik hem binnenkort eindelijk voor de eerste keer… En de Sam, een top-patroon voor mijn lieve meid!

 9. Anonymous

  Dat vind ik ook erg jammer, maar je keuze is ongetwijfeld wat je nodig hebt, dus goed voor jou! Bedankt voor heel veel leuke tips en naaiinspiratie, voor de Sam die ik ook voor mijn jongste heb gemaakt, voor je mooie en bewogen schrijfsels, enz… Veel geluk en hopelijk (voor je lezers dan toch) zien we je toch terug hier!
  Groetjes van Barbara, een beetje anoniemer dan anders (uit luiheid, sorry…)

 10. Jammer, maar hopelijk tot snel!

 11. Je gevoel volgen is de boodschap.
  Als het zover is, kom ik met veel plezier terug lezen hoor. :-)
  Groetjes

 12. Anonymous

  We zullen je zeker wel missen, zo’n mooie blog, mooie maaksels en schrijfsels. Zo een ‘puur’ iemand, ben je volgens mij.
  ‘t Beste!
  Annie

 13. Uiteraard ga ik je missen, maar vooral : geniet.

 14. Natuurlijk gaan we je missen, misschien niet elke dag post, maar elke post is wel vernieuwend en altijd mooi!
  Blijf niet te lang weg :)

 15. Ook ik ga je missen.Heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt maar we kunnen gelukkig nog gebruik maken van je uitleg voor van alles en nog wat tot je de tijd weer vind om terug te komen.Nu eerst aan je zelf denken dan komt de rest wel van zelf.

 16. Ik ga je hier missen!

 17. Je zou er van verschieten hoeveel mensen jouw blogs gaan missen.! Ik ben er één van.

 18. Dat ik dat spijtig vind. En dat ik mij stiekem optrok aan de lage berichtenfrequentie bij mijn favorieten, terwijl mijn eigen studentenleven de grootste naaitijd opslorpt. Maar een pauze, het is u gegund. Al hoop ik stiekem dat je nadien weer als herboren terugkeert :)

Comments are closed.

%d bloggers like this: