U kan toch €1 missen, ja? Of een paar? Voor Annick for Kenya ♥︎!

Als er één goed doel is dat mijn liefde wegdraagt, is het wel Annick for Kenya. En als er één ding is waar u mij blij mee kan maken, dat is het door een heel klein steentje bij te dragen.

Voor wie een geheugen als een zeef heeft, of er gewoon nog niet bij was, twee jaar en een beetje geleden: op 14 april 2012 was er het magische en wondermooiste evenement Van Katoen. Van Katoen was handwerk voor bovenstaand goed doel en een succes dat voor 60.000 euro op de rekening van Annick for Kenya zorgde. Die centjes zijn goed besteed, en waren de bouwstenen van een naaischooltje in Kenya. Ik las nog eens terug wat ik toen schreef en het kwam allemaal terug, alles.

Mamasha heeft het met haar eigen ogen gezien en stampt nu alweer een geniaal idee uit de grond: een tombola met fantastische prijzen waarvoor u lotjes kan kopen vanaf €1 (dat is: €1/lotje, meerdere lotjes kopen is uiteraard toegestaan en geven u alleen maar meer kans op winst). Al die euro’s gaan rechtstreeks naar Annick for Kenya en €10.000 betekent al anderhalve waterput!

 

Dat steentje bijdragen is easypeasy en kan op 2 manieren:

1. U gaat vrijdag 19 september naar het stoffenspektakel in Gent en koopt daar live lotjes bij Mamasha. (U zal erover struikelen bij het binnenkomen.)

 

2. U kan – zoals ik – niet in Gent geraken nu vrijdag en koopt daarom – zoals ik – één of meerdere lotjes door geld te storten op rekeningnummer BE06 9730 2631 4922 met daarbij als mededeling: naam – telefoonnummer – prijs waarvoor je deelneemt.

 

De prijzen kan je hier tot in detail bekijken en zijn niet van de minste! Hier vind je alle informatie over hoe je juist kan duidelijk maken voor welke prijs je mee wil doen.

Doe dat storten alsjeblief nu, terwijl je dit leest, want na 17 september is het te laat. Alle stortingen die na 18 september op de rekening komen, kunnen ze niet meer verwerken wat de tombola betreft (maar zullen uiteraard wel goed besteed worden!)

Een Van Katoen staartje

 

 

Een Van Katoen staartje

 

Een Van Katoen staartje

 

Een Van Katoen staartje

 

 

Met eeuwige dankbaarheid en al. Spread the word!