Verhuizen maal twee.

De pauze is voorbij. Toen ze begon had ik geen idee, maar kijk, bij een nieuw begin hoort blijkbaar een nieuwe blog. Zoals menig blogger botste ik voortdurend tegen de muren van de veel te kleine kamer die Blogger groot of klein is. Ik wilde meer mogelijkheden en had daar een zeer concreet idee over. Na advies van Kathleen van Verbeelding was snel beslist dat WordPress mijn nieuwe thuis zou worden, met een eigen url: www.missyn.be! Degene die via bloglovin volgen zou ik mee moeten hebben, de rest volgt hopelijk ook. Maar: blij! Ik ben blij.

De overstap was meer werk dan ik dacht, of verwachtte en laat verzekers nog ruimte voor verbetering, maar langer zwijgen lukt niet meer.

Verhuizen maal twee, want over een tijdje wordt hier verhuisd in de meest concrete vorm van verhuizen die inbeeldbaar is. Na zoveel jaar huren was het tijd om te kopen. Dus liet ik slaap, droomde weg, woonde al op tien verschillende plaatsen en vond, net toen ik dacht dat het nooit nog wat zou worden, een droomappartement. Dat het nieuwbouw is, is geweldig. Dat het nieuwbouw is, is enerverend. Ze zeggen dat het klaar zal zijn, ik hoop dat het klaar zal zijn.

Op 1 augustus was onderstaande de toestand (slechte iPad-foto) en zou het in oktober klaar zijn. Eind november vlieg ik uit mijn huurappartement, wat dus wel wat reserve geeft, maar toch enigszins voor stress in hoofd en lijf zorgt.

IMG_8942

Sinds de beslissing viel ga ik volledig loos op mijn Pinterest-bord. Wie nog geniale tips of ideeën heeft: hieronder graag en anders op nele@missyn.be.
Met veel dank!

En dan ga ik nu een beetje hopen dat jullie er ook nog zijn.

24 thoughts on “Verhuizen maal twee.

 1. Lynn

  Still here and very eager! :)

 2. Ik ben ook enkele weken geleden naar WordPress verhuisd en vind het véééél beter.
  Nu hopen dat je échte verhuis ook in orde komt… er staan toch al vensters in en er lijkt een dak te zijn dus in geval van nood kan je er toch al overleven ;-)

 3. Ola, grote opruiming hier!

  Deel je ook foto’s als het appartement af is? Jouw Pinspiratie was me al opgevallen en meestal zit ik goedkeurend te knikken, maar ik ben benieuwd wat jij er dan precies van zal maken. ‘t Is dat ik ook nog wat inspiratie kan gebruiken. Leukleukleuk!

  • Nele

   Zeker! Ik kijk er al naar uit om erover te bloggen! Het kan eigenlijk niet rap genoeg november zijn :-).

 4. Ook hier liggen plannen op tafel om de digitale verhuis naar WordPress uit te voeren en gewoon mijn eigen ding te kunnen doen. Succes met je bakstenen verhuis!

 5. Ik volg via Feedly en ik krijg je nieuwe blogbericht (en de vijf voorgaande) allemaal vlotjes binnen, dus ik denk dat je kan gerust zijn dat je al je volgers mee hebt.

  Proficiat met je appartement en nu krijg ik toch ook serieus goesting om over te stappen naar WordPress!

  • Nele

   Oh, ik ben blij om dat te lezen Annelies! Ik ben zelf ook een feedly-fan, dus zeer blij te lezen dat jullie mee zijn :).

 6. Tof, ik ben heel blij dat je terug bent!
  Ik zit soms ook wel met WordPress-overstap-getwijfel …
  En we duimen met z’n allen voor je appartement!

 7. Ik ben er nog! Altijd welkom voor tijdelijke inhuizing, mocht het niet op tijd af geraken, en dat is geen gezever: dan krijg je gewoon even het atelier! Schoon, hier, je doet me wordpressgoesting krijgen.

  • Nele

   Oh, dat is keilief :-)!

 8. Linsey

  Ik ben je zeker gevolgd!
  Ik ben blij dat je terug bent en vind jouw header (foto’s en tekst) héél mooi en helemaal Nele!
  Proficiat met de aankoop! Spannend!

 9. Annick Claessens

  oh wauw! proficiat! blijf je in het Leuvense?
  Een appartement dat je van A tot Z tot het jouwe kan maken, gewéldig!

  • Nele

   Nee! Ik verhuis naar Mechelen. Keispannend :-).

 10. Veerle

  Welcome back! Gelukkig heb ik je intecht niet even lang hoeven missen ;-)

 11. Greet

  Terug! Yessssss!
  Ik duim mee dat alles de komende weken heel vlot mag lopen. Liefs x

 12. Ik ben er ook nog! Ik volg je gewoon de leeslijst van Blogger, dus ook daar alles in orde.
  Toffe nieuwe blog-layout hier. Ik ben alweer fan.
  En jouw pinterestbord straalt zo hard de sfeer uit waar ik ook van hou. Heerlijk om er alleen nog maar door te scrollen! Een beetje meer gedetailleerd kijken ga ik zeker ook nog doen, want wij verhuizen ook over een goeie maand, en ik wil nog massa’s inspiratie opdoen.

 13. Miss S

  Blij dat je terug bent!

 14. proficiat maal twee! dat pinterestbord staat vol met mijn goesting :-) jideetjes genoeg die ik nog kan gebruiken, na onze verhuis in februari ben ik nog volop bezig met het inrichten van ons huis. en mechelen jong, das achter mijnen hoek :-) welkom!

 15. Barbara

  Joepie, je bent er terug! Leukleukleuk! En zo tof en spannend dat je gaat verhuizen, ik zou ook volledig loos gaan op alle woonblokken en sites en al, maar denk dat ik je niet veel nieuws zou kunnen leren :-) moest ik een geweldige tip hebben, krijg je die zeker :-) ik ben by the way wel fan van 101woonideeen, heel tof boekskes met meestal meer betaalbare dingetjes en altijd een heleboel inspiratie en ook leuke DIY projectjes :-)
  Succes he! Ik kijk al uit naar je volgende schrijfsels :-)

 16. Oh, dat is super goed nieuws! Je bent terug en een eigen stek!

 17. Oh! Hier ben je weer! Zó blij dat je terug bent. Ik moet wat wennen aan je nieuwe stek, maar het ziet er goed uit alleszins. En Mechelen joh, tof, een stad die groeit en bloeit! De Noen al ontdekt?

 18. kristien

  we zijn er, en zijn blij dat jij er ook weer bent! succes met je stulpje!

 19. Ik ben er nog! :)
  Blij dat jij er ook terug bent.
  En wauw, een eigen appartement gekocht,
  dat is heel wat!
  Ik duim voor je, droom met je mee
  en weet eigenlijk zeker dat het fantastisch zal zijn!

Comments are closed.

%d bloggers like this: