Verhuizen maal twee.

De pauze is voorbij. Toen ze begon had ik geen idee, maar kijk, bij een nieuw begin hoort blijkbaar een nieuwe blog. Zoals menig blogger botste ik voortdurend tegen de muren van de veel te kleine kamer die Blogger groot of klein is. Ik wilde meer mogelijkheden en had daar een zeer concreet idee over. Na advies van Kathleen van Verbeelding was snel beslist dat WordPress mijn nieuwe thuis zou worden, met een eigen url: www.missyn.be! Degene die via bloglovin volgen zou ik mee moeten hebben, de rest volgt hopelijk ook. Maar: blij! Ik ben blij.

De overstap was meer werk dan ik dacht, of verwachtte en laat verzekers nog ruimte voor verbetering, maar langer zwijgen lukt niet meer.

Verhuizen maal twee, want over een tijdje wordt hier verhuisd in de meest concrete vorm van verhuizen die inbeeldbaar is. Na zoveel jaar huren was het tijd om te kopen. Dus liet ik slaap, droomde weg, woonde al op tien verschillende plaatsen en vond, net toen ik dacht dat het nooit nog wat zou worden, een droomappartement. Dat het nieuwbouw is, is geweldig. Dat het nieuwbouw is, is enerverend. Ze zeggen dat het klaar zal zijn, ik hoop dat het klaar zal zijn.

Op 1 augustus was onderstaande de toestand (slechte iPad-foto) en zou het in oktober klaar zijn. Eind november vlieg ik uit mijn huurappartement, wat dus wel wat reserve geeft, maar toch enigszins voor stress in hoofd en lijf zorgt.

IMG_8942

Sinds de beslissing viel ga ik volledig loos op mijn Pinterest-bord. Wie nog geniale tips of ideeën heeft: hieronder graag en anders op nele@missyn.be.
Met veel dank!

En dan ga ik nu een beetje hopen dat jullie er ook nog zijn.