Winner announcement!

Wat een heerlijkheid om alle reacties onder de give away te lezen! Zo Geknipt zit duidelijk in mijn lezers’ hart en daar werd ik bij elke reactie blijer en blijer van!

 

Het was voor het eerst dat ik een Rafflecopter gebruikte om een give away te organiseren en wat is dat iets zalig zeg. Ik moet zelf niet meer tellen, niet meer bij houden wie waar like-te of waar reageerde. Hij registreerde en verzamelde en alles dat ik nog moest doen was 5 keer op “Add a random winner” klikken. Luiheid ten top, af en toe moet en mag dat.

 

Vijf gelukkige winnaars:

a Rafflecopter giveaway

Jullie mogen van mij een mailtje verwachten met de vraag naar jullie adres en dan stuur ik de boeken op. Wiens initialen op bovenstaande lijken, maar geen mail krijgen, hebben jammer genoeg een bijna-naamgenoot.

 

Ontzettend bedankt, uitgeverij Van Halewyck! Het was een plezier om de boeken weg te mogen geven (ik geef graag, ziet u).

En nog meer ontzettend bedankt, allemaal, u en u. Zucht eens diep en hol maandag naar de eerste de beste “betere boekhandel” en schaf u dit ding aan, het is een kunstwerkje.

 

 

image