Ardennenzuurstof.

De zee geeft mij zuurstof. De Ardennen ook, een beetje. Gezegd dat ik in alle hectiek van de afgelopen weken en waar voorlopig geen einde aan komt, eigenlijk niet meer zag hoe ik ook nog eens 48 uur moest doorbrengen in de Ardennen, was er geen keuze.  Maar ik had het mis, gelijk ge het altijd mis hebt als ge geen zin hebt in iets leuks.

Niet heel ver van de Franse grens, ver van de bewoonde wereld ligt een huisje waar ik al eens op naai- en nu voor de tweede keer op yogaweekend ging.

Er was yoga, er was lekker vegetarisch eten, er was een groot bos om in te wandelen, ik kon breien zoveel ik wilde (ja, dat is een nieuwe die jullie nog niet kennen) en we moesten achteraf niet poetsen. What else do we need in de hectiek?

Ik nam mijn camera veel minder ter hand dan ik van mezelf gewoon ben (dienen brei, ja) maar er is wel een beetje beeld.

Beeld van yoga.

 

IMG_6486

 

 

 

IMG_6489

 

 

Beeld van het bos.

 

IMG_6494

 

 

Van de allermooiste paddenstoel ever.

 

IMG_6493

 

 

En van niet perfect is ook mooi.

 

IMG_6496

 

 

En twee jarigen op weekend, dat vroeg om een miljoen vlaggen.

 

IMG_6509

 

 

En beeld van “den brei”? Nee. Ik kan zeggen: het wordt een trui. Het was bijna een trui, zelfs. Dat is, een lijfje zonder mouwen. Maar het lijfje is te groot, blijkt, na een week of 3 breien. En het lijfje is te groot, dat wil zeggen: uittrekken en opnieuw beginnen!

(En voor wie mij kent, en wiens ogen eruit vallen dat ik het geduld heb om te breien: ik heb alleen geduld om te breien als ik ondertussen voldoende word afgeleid, zijnde door een babbelpartner of een tv-programma of serie.

Oef, zo kent ge mij weer hé?)