Een vloer, deuren en verwarming.

Zo komt het allemaal stilaan dichterbij. De nis voor mijn tv – met dank aan mijn vader voor het idee – werd een beetje kleiner gemaakt, zodat ik er toch het waanzinnig mooie tv-meubel dat ik in gedachten had kan onderzetten. Dat is 50 cm hoog, de nis kwam maar 43 cm van de grond (paniek!). Gelukkig is mijn tv niet zo groot en is het nu aangepast.

De muren zijn nu ook volledig afgewerkt en moeten nog een beetje drogen tot de primer erop kan.

 

IMG_6519

 

Grootste verandering deze keer voor mijn gevoel: de vloer! Op vorige foto weggestopt onder karton en papier, maar het fineerparket ligt. De foto doet het enorm oneer aan, want in ‘t echt nog veel mooier.

 

IMG_6521

 

De mannen waren druk bezig met deuren en verwarming. En niet op de foto, wegens het is daar donker: de badkamer. Die is betegeld en de meubels worden morgen geleverd. De keuken is eveneens geleverd maar moet nog geïnstalleerd.

 

IMG_6524

 

En als je de foto’s van vorige keer bekijkt, zag dit hoekje er ook helemaal anders uit. In de hoek achteraan lopen allerlei buizen en zal de boiler verstopt worden. Er werd een afkasting rond gezet waar nog wat extra plaats is voor dingen als mijn stofzuiger, strijkplank, en de swiffer. Een bezemkast, begot. Bezemkast is één van de woorden die ik als kind vaak tegenkwam in boeken maar waarvan ik nooit wist wat dat juist was.

 

IMG_6528

 

Buiten is er nog een beetje opruimwerk. (Ooit wordt dit een overdekte fietsenstalling.)

 

IMG_6529

 

Het geluk wil dat ik eigenlijk van zin was een grote reis te maken en bijna al mijn verlof van dit jaar opspaarde. Tot daar geen geld meer voor was en ik nu op het gemak 3 weken tijd heb om in te pakken, te verhuizen en uit te pakken. I’ll keep you posted!