Give Away: Lua in het Nederlands!

Enkele maanden geleden mocht ik het patroon Lua van Straight Grain uittesten. Het was toen enkel in het Engels beschikbaar, maar ziet daar: een dikke twee weken geleden lanceerde ze het ook in het Nederlands! Ter ere daarvan, mag ik net als de andere testers een gratis exemplaar daarvan weggeven.

 

IMG_2680

 

 

Na mijn testexemplaar maakte ik nog een kleinere versie maar de baby in kwestie is nog altijd kleiner dan het slaapzakje, dus ik wacht geduldig op foto’s en u met mij. U hebt ze tegoed, dat is. Het stofje dat ik gebruikte is to die for.

 

Deelnemen kan via onderstaande Rafflecopter. Mijn god, wat ben ik blij met de uitvinding van de Rafflecopter.

 

a Rafflecopter giveaway

 

Twijfelen zou ik niet doen, een snel-klaar project en schoon in zijn eenvoud. Good luck!

En voor wie toch nooit wint: als je op onderstaande afbeelding klikt, ga je rechtstreeks naar de pagina waar je het patroon kan aankopen.

 

lua button nederlands