Topvrienden, topdag.

Jullie weten nog wel, van Juline die geboren werd, in twaalf keer één werd, en nu twee. Twee, begot. Julines mama vroeg of ik wat beelden kon maken van hun als gezinnetje en van Juline. Toen de zon afgelopen weekend haar uiterste best deed en onzer beide agenda’s leeg bleken togen wij richting Provinciaal domein in Kessel-lo.

Net zoals de rest van Leuven en omstreken, bleek.

 

Het laatste uur voor de zon ondergaat, zorgt voor magisch licht (net als kort na zonsopkomst). The golden hour wordt dat genoemd en in combinatie met de mooie herfstkleuren en een dolenthousiast kind dat blijkbaar elke buggy ontgroeid is terwijl ik eens met mijn ogen knipperde, zorgde dat voor zoiets.

 

IMG_6563 copy

 

IMG_6610

 

IMG_6619

 

IMG_6628

 

IMG_6636

 

IMG_6632 copy

IMG_6661

 

IMG_6666

 

IMG_6686

 

 

De shoot was een welkome en gezellige afwisseling van hoe de rest van mijn dagen eruit zien. Topvrienden, topdag. Merci, recht uit mijn ♥︎.