Ze zijn er, de binnenmuren!

Als jullie dat niet erg vinden, smijt ik jullie de komende weken wat dood met foto’s van de vorderingen in mijn appartement-to-be.

Het terras ligt er nog altijd en toen ik vandaag ging kijken waren de binnenmuren een feit. De binnenmuren waar ik al maanden om zaag. Ik was bang dat ik het opeens een mini-appartement zou vinden, maar dat was geen waar.

 

IMG_6449

 

 

 

IMG_6450

 

 

 

IMG_6451

 

 

En zelfs op een grijze dag als vandaag was de lichtinval behoorlijk, of bekoorlijk? Denk ook nog dat alles wit wordt en daardoor nog veel lichter en ruimer zal ogen.

Achter de bruine gyproc muur komt mijn naaikamer. Het klinkt nog wat ongeloofwaardig, dat van binnenkort geen naairommel meer in mijn woonkamer, maar wel een deur die ik kan dichttrekken waardoor alle rommel aan mijn oog ontsnapt. Of eigenlijk, het klinkt na 4 jaar in de woonkamer naaien als de hemel.

Nog een paar weken, naar ‘t schijnt: vindt u dat ook wat zot als u ziet hoe het er nu bij ligt?

16 thoughts on “Ze zijn er, de binnenmuren!

 1. maaike

  4 weken is héél optimistisch, maar het kan. Als alle aannemers nu flink achter mekaar opvolgen, kan het… Maar ik zou het ietsje ruimer zien. Maar he, het einde is wel echt in zicht hoor!
  Nog vloeren, keuken, badkamer, verven… Ja ja, en daarna, inrichten!!!

 2. Zàlig, zo’n frisse, gloednieuwe, verse plek. Waarvan je zo, als het pas klaar is, jezelf belooft dat je het àltijd proper en opgeruimd gaat houden. Heerlijk is dat, ik ben een beetje jaloers. Zo van nul mogen beginnen (inrichtersgewijs dan) lijkt me fantastisch. En ja hoor, dat komt hélemaal goed binnen een paar weken. Ik duim!

 3. Dat begint er al goed uit te zien.
  Net op tijd klaar om kerst in je nieuwe appartement te vieren!

 4. Neen hoor, spam ons maar te pletter, ik zie dat graag evolueren. Wit, wit en wit is inderdaad een hele goeie keuze, dan kan je eindeloos variëren met accessoires. Of met de kerstboom, in jouw geval :-), hopelijk ben je tegen dan al helemaal gesetteld.

 5. Oh menneke, die paar weken.. ik zou mij daar precies niet al te hard op vastpinnen…

 6. Tof! Wij verhuisden 10 dagen geleden naar onze nieuwe stek, en ook ik heb nu eindelijk een naaikamer en moet dus niet meer in de living naaien – nadat ik eerst alles wat ik nodig heb overal rond ben moeten gaan zoeken :-)
  Have fun!

 7. Ik hoop met je mee dat je met de Feestdagen in je eigen living kan wonen/leven/genieten/feest vieren en andere zaken doen.

 8. Fijn wel hé om de evolutie te zien! Spannend en duimen maar dat het tijdig klaar is zodat je kan beginnen met het inrichten!

 9. An

  Die lichtinval zit idd. goed! Je gaat daar een mooi plekje hebben. En zit die werkmannen maar wat achter hun veren ;-)

 10. Joepie, binnenmuren! Aftellen nu dan …

 11. Annick

  hop
  en dat komt gewoon keihard in orde
  als daar nu ineens floepsie de binnenmuren staan daar waar ze er vorige week nog niet waren.

  Zalig idd zo’n naaikamer, de hemel in uw appartement!

  Smijten maar die verbouwfoto’s, altijd geestig!

 12. Fijn dat we dat zo mee op de voet kunnen volgen. Nu maar duimen dat die paar weken snel voorbij zijn

 13. Hoera! Binnenmuren! Ik ben al benieuwd naar het eindresultaat en uw naaikamer.

 14. zie .. ne keer goe zagen dat helpt ;-)
  op slag stonden ze daar .. die lang verwachtte binnenmuren !

  Veel genot ! het ziet er goed uti !!

 15. Binnenmuren zijn tof. Ik heb ze ook, zou niet meer zonder willen!

Comments are closed.

%d bloggers like this: