Ze zijn er, de binnenmuren!

Als jullie dat niet erg vinden, smijt ik jullie de komende weken wat dood met foto’s van de vorderingen in mijn appartement-to-be.

Het terras ligt er nog altijd en toen ik vandaag ging kijken waren de binnenmuren een feit. De binnenmuren waar ik al maanden om zaag. Ik was bang dat ik het opeens een mini-appartement zou vinden, maar dat was geen waar.

 

IMG_6449

 

 

 

IMG_6450

 

 

 

IMG_6451

 

 

En zelfs op een grijze dag als vandaag was de lichtinval behoorlijk, of bekoorlijk? Denk ook nog dat alles wit wordt en daardoor nog veel lichter en ruimer zal ogen.

Achter de bruine gyproc muur komt mijn naaikamer. Het klinkt nog wat ongeloofwaardig, dat van binnenkort geen naairommel meer in mijn woonkamer, maar wel een deur die ik kan dichttrekken waardoor alle rommel aan mijn oog ontsnapt. Of eigenlijk, het klinkt na 4 jaar in de woonkamer naaien als de hemel.

Nog een paar weken, naar ‘t schijnt: vindt u dat ook wat zot als u ziet hoe het er nu bij ligt?