Mijn 5 favoriete blogs. Tell me yours!

IMG_8256

 

Blogs zijn een fijn stukje internet, my opinion. Lezen doe ik ze al meer dan tien jaar, deze bestaat ondertussen ook al meer dan vier jaar en ooit schreef ik elders, maar dat bestaat niet meer. Evenmin bestaan de blogs op mijn linklijstje van jaren geleden, zelfs recent verdwijnen ze soms razendsnel. Ongemerkt doen ze dat, ook nog, met als enig symptoom: niet meer opdagen bovenaan in mijn feed.  

Onwaarschijnlijk handig, zo’n feedreader maar wat ik daardoor mis zijn linklijstjes op andere blogs en dus ook Andere Blogs. Ik zit vast in het cirkeltje blogs dat ik ooit ontdekte en zoals ik al zei zienderogen slinkt wegens afhakers en meer.

Daarom heb ik u nodig! Graag hoor ik van u welke blogs ik ab-so-luut niet mag missen om welke reden dan ook. Zo van die blogs waarvan je hart wat sneller gaat slaan, als je ziet dat er een nieuwe post is. Verras mij, alstublieft.  

Om u tegemoet te komen zijn hier mijn vijf hartsprongetjes. Wellicht u al gekend, hopelijk niet allemaal. In willekeurige volgorde, dat is, er vijf kiezen was al moeilijk genoeg.   Omdat ze mijn lievelingsschrijfster is, for real. Telkens als ik haar lees kan ik alleen maar wensen dat ik ook zo kon schrijven.

Ook ik schrijf

 

Rikke woont in Kopenhagen en blogt over design en interieur en meer. In dit lijstje omdat ik er al een miljoen ideeën vond om mijn appartement in te richten. Ik heb vaak een hekel aan design- en interieurblogs omdat alles wat daarop verschijnt onmogelijk onbetaalbaar is. Hier niet, u weze gewaarschuwd.That Nordic feeling

 

Een klassieker, denk ik. Maar ze brengt over een maand het coolste boek over fotografie ooit uit. Dat weet ik zeker. En omdat ze alleen maar goeie ideeën heeft en echt de allermooiste foto’s maakt.

Zilverblauw

 

Omdat zij ook mijn lievelingsschrijfster is (ja, ik heb er twee), en omdat er nergens anders parels als deze te lezen zijn. En omdat ik altijd wat jaloers ben op de mensen die haar echt kennen.

Vertellementen

 

En kort geleden ontdekt, dankzij haar en nu al mijn heldin (en ook die van miljoenen anderen): Brené Brown. Als je alles gezien hebt, al haar boeken gelezen hebt, kan je ook nog haar blog lezen. Ooit moet ik hier nog eens over bloggen, want ze maakte me wijzer dan ik ooit was.

Brené Brown

 

En nu aan u!