Drie kleine meisjes bis.

IMG_9397

Vorige week beloofde ik en ik ben een vrouw van mijn woord. Ik beloofde meer, mooi licht en verse naaisels, al was dat tweede buiten de weergoden gerekend. Het water viel met bakken uit de hemel toen de shoot gepland was en grijzer wordt geen dag meer.  Om zoveel mogelijk natuurlijk licht verbouwden we het halve huis (note to de mama: dat is overdreven). We, dat zijn (tante!) Kir & zonen en ik.

Drie meisjes op de wereld zetten als je er al twee rond had lopen, ik hoef niet te vertellen dat er dan weinig tijd overblijft om foto’s te maken. En ik, ik doe niks liever! Na mijn eerste kennismaking met de meisjes, wist ik al snel dat ik ze heel graag eens wilde vereeuwigen. Altruïsme en egoïsme liggen soms dicht bij elkaar, want net zo gelukkig ben ik met het kunnen geven van de foto’s als tijdens het maken ervan.

Ook voor de styling ben ik verantwoordelijk: op een avond stikte ik aan razendsnel tempo drie broekjes bij elkaar. Het patroontje is dat van de babylegging van Emma en Mona, de stofjes kocht ik bij Stof op zolder en zijn van Andrea Lauren en Elvelyckan Design. Na lang twijfelen tussen maat 50 en 56 en na overleg met collega’s maakte ik die laatste. De meisjes zijn nog niet zo groot en zoals je ziet hebben ze nog ruimte om te groeien. De body’s en sokjes kocht ik bij Hema en H&M.

Van enige meewerking was weinig sprake. Desondanks was het fantastisch leuk om te doen én enorm grappig. Meet the girls!

IMG_9368

IMG_9376

IMG_9422

IMG_9242

IMG_9248

Zonder assistent Kir was het nooit ofte never gelukt!

IMG_9262

Ook het modellenleven is best zwaar. En vermoeiend.

IMG_9271

IMG_9311

IMG_9335

IMG_9330

IMG_9355

IMG_9362

 

 

IMG_9399

IMG_9401

IMG_9403

IMG_9408

 

Het is wonderlijk om te zien, hoe rustig de drie meisjes zijn, zo dicht bij elkaar. Hoe bijzonder moet het zijn om vanaf het prille begin zoveel leven rond je te voelen, zo dichtbij, nooit alleen. En wonderlijk en mooi en schattig en lieflijk en aandoenlijk en wat nog meer allemaal, maar vooral diep respect voor hun mama, die superwoman in disguise moet zijn, zeg dat ik het gezegd heb.

25 thoughts on “Drie kleine meisjes bis.

 1. Ooooooh. Ooh ooh ooooh. :-) Ik kan me voorstellen dat het gigantisch druk is, maar er naar kijken, daar word ik rustig van.

 2. Waauw! De foto’s werden prachtig! Ik weet zeker dat je die mama er erg gelukkig mee maakt! Heel veel respect voor haar! Ze mag zo fier zijn op het wonder dat zij op de wereld bracht! 😊

 3. Oooh Nele, ze zijn prachtig!
  Ik stuur je binnenkort gewoon naar Ierland, zodat je ze kan blijven vastleggen voor mij op het scherm.

 4. Echt, wat een knappe meisjes en even knappe foto’s!
  En wat leuk om dat je ze wil vast leggen op papier, dat is voor altijd! Jouw foto’s worden hier ook nog regelmatig bekeken, met een krop in de keel :-)

 5. Wat een mooie meiden en wat een prachtige foto’s! Ik kan me voorstellen dat je je handen vol hebt, geen idee hoe je dat bolwerkt, zo’n 3 kleintjes en dan nog 2 kindjes, en ik wil eigenlijk niet in jouw plaats zijn, maar toch ben ik jaloers als ik de foto’s zie :-D ;-)

 6. Zo schattig! Mooi gemaakt, Nele!
  En die met het grijze bodietje is precies wel de vinnigste, zo juichen met haar nieuwe broekje :-) Zalig!

 7. Datgene wat je typte onder je laatste foto was ik net hetzelfde aan het overpeinzen… Echt bijzonder. En als dit niet om op te eten, dan weet ik het niet meer… Heel erg mooie foto’s en dito outfits!

 8. Inderdaad práchtig ! En toch denk ik dat de mama geen superwoman is , maar een vrouw als een ander die er zeker met glans zal in slagen om ze op te laten groeien tot 3 prachtige vrouwen . Ze zal alleszins alle extra hulp / steun appreciëren , want al lijkt ze misschien die superwoman … zelfs die hebben het soms zwaar ;)

  Je leest het misschien al tussen de regels , ik zit er zelf middenin ( babytijd wel achter de rug ) en krijg heel regelmatig te horen dat ik toch wel een sterke ben met superkrachten … wat ik helaas niet zo aanvoel ;)
  Sindsdien voel ik een hele sterke drang om andere mama´s en papa´s die extra hulp te bieden dat ik zo kon gebruiken :)
  Mooie foto´s om later nog veel te kunnen bekijken , is schitterend . Op het moment zelf zie je dat vaak niet door de drukte en vermoeidheid .
  Je leverde (alweer) een prachtig staaltje beeldmateriaal op !
  Proficiat aan de ouders en aan jou :)

 9. Wat een fantastische foto’s! Je ziet dat ze aan elkaar gewend zijn, en mekaar lijken nodig te hebben. Echt de max.

 10. Oh dit is slecht voor mijn hormonen! Die ‘poepekes’ foto is zo schattig! En die band tussen de meisjes, dat moet iets heel bijzonder zijn. Dat heb je mooi vastgelegd!

Comments are closed.