Drie kleine meisjes bis.

IMG_9397

Vorige week beloofde ik en ik ben een vrouw van mijn woord. Ik beloofde meer, mooi licht en verse naaisels, al was dat tweede buiten de weergoden gerekend. Het water viel met bakken uit de hemel toen de shoot gepland was en grijzer wordt geen dag meer.  Om zoveel mogelijk natuurlijk licht verbouwden we het halve huis (note to de mama: dat is overdreven). We, dat zijn (tante!) Kir & zonen en ik.

Drie meisjes op de wereld zetten als je er al twee rond had lopen, ik hoef niet te vertellen dat er dan weinig tijd overblijft om foto’s te maken. En ik, ik doe niks liever! Na mijn eerste kennismaking met de meisjes, wist ik al snel dat ik ze heel graag eens wilde vereeuwigen. Altruïsme en egoïsme liggen soms dicht bij elkaar, want net zo gelukkig ben ik met het kunnen geven van de foto’s als tijdens het maken ervan.

Ook voor de styling ben ik verantwoordelijk: op een avond stikte ik aan razendsnel tempo drie broekjes bij elkaar. Het patroontje is dat van de babylegging van Emma en Mona, de stofjes kocht ik bij Stof op zolder en zijn van Andrea Lauren en Elvelyckan Design. Na lang twijfelen tussen maat 50 en 56 en na overleg met collega’s maakte ik die laatste. De meisjes zijn nog niet zo groot en zoals je ziet hebben ze nog ruimte om te groeien. De body’s en sokjes kocht ik bij Hema en H&M.

Van enige meewerking was weinig sprake. Desondanks was het fantastisch leuk om te doen én enorm grappig. Meet the girls!

IMG_9368

IMG_9376

IMG_9422

IMG_9242

IMG_9248

Zonder assistent Kir was het nooit ofte never gelukt!

IMG_9262

Ook het modellenleven is best zwaar. En vermoeiend.

IMG_9271

IMG_9311

IMG_9335

IMG_9330

IMG_9355

IMG_9362

 

 

IMG_9399

IMG_9401

IMG_9403

IMG_9408

 

Het is wonderlijk om te zien, hoe rustig de drie meisjes zijn, zo dicht bij elkaar. Hoe bijzonder moet het zijn om vanaf het prille begin zoveel leven rond je te voelen, zo dichtbij, nooit alleen. En wonderlijk en mooi en schattig en lieflijk en aandoenlijk en wat nog meer allemaal, maar vooral diep respect voor hun mama, die superwoman in disguise moet zijn, zeg dat ik het gezegd heb.