Instagramchallenge. #project366 #february

february-01

Elke dag minstens één foto op instagram plaatsen, dat is mijn doel. Daarvan eens per maand een selectie voor jullie, hier. Vandaag februari. Februari zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest stresserende maanden voor mij, waarover later meer, maar terugkijkend op mijn instagramrapportering was er ook veel warms en moois.

Februari begon op een plekje waar wachten niet zo erg was.

IMG_4236

De schoonbroer van mijn zus fietst in zijn eentje (!) de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Om voldoende sponsorgeld te verzamelen organiseerde hij voor de tweede keer een spaghettifestijn waar we graag gingen eten. Het leek wel een soort scoutsreünie, want iedereen was er. En de spaghetti was zoals kampspaghetti, van de beste die er is. (En ook de reden dat ik pas halverwege mijn bord bedacht dat ik er een foto van wilde. Te veel honger was het excuus.)

IMG_4262

Februari was ook waarin ik de drieling van de zus van Kir mocht fotograferen. Ik was zo zotcontent dat ik ze elks een legging naaide wat tot dit vertederend resultaat leidde. Zo van die mini’s, ik versta die.

IMG_4279

Bewustwording ook, deze maand. Dagen zonder vlees spoort behalve vegetarisch eten, wat een evidentie is voor mij, aan tot nadenken over minder eten weggooien, minder eten in wegwerpverpakking kopen en meer seizoensgroenten eten. Voor mij ook een zoektocht naar meer bewustwording rond veganistisch eten en leven. Kelly blogde vandaag al hoe zij de drie extra uitdagingen aanpakt, zo ergens halverwege de 40 dagen, een bron van inspiratie, dat.

IMG_4284

Deze preview plaatste ik al enkele weken geleden op instagram. Ik fotografeerde voor het eerst een zwangere en wel in weinig evidente omstandigheden, maar met zo’n bijzonder verhaal. De foto’s staan inmiddels klaar om geblogd te worden, dit weekend of begin volgende week!

IMG_4291

Greenway sloeg de handen alweer in elkaar met Dagen zonder vlees. Als je deelneemt aan de actie, kan je via deze link je gegevens doorgeven, waarna je een mailtje ontvangt met een code. Met deze code krijg je bij Greenway, indien je voor één van hun Best Choice gerechten kiest, hetzelfde gerecht er nog eens gratis bij voor de vriend of vriendin die je meebracht. Wij gingen voor de Sweet Red Pepper Burger en waren unaniem enthousiast. (Dat van de spaghetti herhaalde zich, redelijk onzichtbaar op de foto, maar de achterste helft van de burger zat al in mijn buik toen ik besloot dat dit een instagram waard was, oeps!)

IMG_4297

In het hartje van Antwerpen bevindt zich het modemuseum waar tot 14 februari de tentoonstelling Footprint te bezoeken was. Bijzonder, ik zeg het u. Handstand tussen al die schoenen, nu die armen nog leren strekken.

IMG_4315

Ochtendlijk bezoek aan Amsterdam, Schiphol. Om 4u30 ‘s nachts vertrokken kleine zus en ik om daar onze ouders op te pikken na een paar weken Argentinië. De zon was nog niet aan bij aankomst, maar dat zwart streepje in het midden ben ik.

IMG_4317

Na een lange winterstop doen ze in Amerika weer van Grey’s Anatomy en dat verdient een feestje. (Op Vijf ook trouwens, zie ik.) Meer girly kan een tv serie waarschijnlijk niet zijn maar het is een wekelijks momentje van rust in mijn hoofd. Vandaag trouwens!

IMG_4355

En het einde van de maand was ook het einde van dit maandenlange breiproject. Alles leek samen te vallen toen vorig weekend de zon scheen en we het perfecte plekje vonden om er foto’s van te maken. Nog eens dank voor jullie lieve reacties!

IMG_4359

#january – #february

Wil je me graag volgen op Instagram? Dat kan via mijn profiel! Als je me via de app zoekt, moet je bij zoeken naar personen nele_84 typen.

8 thoughts on “Instagramchallenge. #project366 #february

  1. Jij kan tenminste handstand! Ik krijg mijn benen nooit in de lucht gezwierd.
    Mooie foto’s alweer en je kan die late eetsfoto’s toch goed verstoppen, dus da’s perfect.

  2. Zoet er allemaal heel tof uit, en bij gebrek aan instagram-account, kan ik toch ook nog een beetje meegenieten zo :-) ik ben trouwens heel benieuwd naar volgende post, bv die zwangerschapsfoto’s!

    1. Ik bedoel natuurlijk ‘ziet’… Ik moet eens leren eerst effe na te lezen voor ik op publiceren druk….

  3. Respect voor die handenstand!

    En ik ga mijn broer nog eens herinneren aan die Greenwaybon (ik kan er hier toch weinig mee doen), want die burger ziet er te lekker uit om niet te proberen. De hap die er al uit was is wel heel goed gecamoufleerd :-)

Comments are closed.