iPhonereport: fietsen door rivierenland.

IMG_4482

Ander soort foto’s, dit, dan wat jullie van mij gewend zijn. Ik heb ook geen idee of het jullie kan boeien, maar dan is het maar voor mijn eigen archief. Ik fietste vandaag noodgedwongen meer dan 20 kilometer, maar kon dat bezwaarlijk een straf noemen gezien de zon zon zon. Ik bracht mijn auto naar de garage en aangezien mijn hoofd al in Rumst woont, koos ik daar ook alvast een nieuwe garage uit. Dat er dan veel gefietst moest, had ik niet bij stilgestaan.

Dat Rumst, daar is overal water. Rivierenland wordt het daar genoemd. Waar rivieren zijn, zijn dijken. Waar dijken zijn is het heerlijk fietsen.

Schermafbeelding 2016-03-17 om 23.15.21

Ik was betoverd door al dat moois onder de zon. Met alleen een (5 jaar oude) iPhone 4 op zak werd het wat je hieronder ziet. Het was nog ochtend en de zon op haar mooist.

IMG_4448

IMG_4449

IMG_4454

IMG_4455

IMG_4457

IMG_4462

IMG_4465

IMG_4470

IMG_4476

IMG_4471

IMG_4479

IMG_4485

Dat de winter zo mooi kan zijn door het oog van mijn oude iPhonelens. De foto’s doen me wat jaren 80 en 90 aan maar dat is allicht omdat ik er toen woonde en heimwee heb. Zoveel zon was er vandaag, zo weinig zon zal er morgen zijn als ik Frank geloven moet. Dat deze foto’s een pleister op de wonde mogen zijn.

Schoon in de winter, maar denk dat eens 20 graden warmer. Ik stel voor: deze zomer een fietstocht langs al dat moois. En dan een picknick tussen al dat moois. Who’s in?

12 thoughts on “iPhonereport: fietsen door rivierenland.

  1. Fiets jij 20 km met je plooifiets? Ik heb er geen ervaring mee, chapeau!

      1. Wauw, dat kan ik bijna niet geloven :) moet ik dan ook misschien eens uittesten.. In ieder geval super mooie foto’s.. Jammer dat de zon vandaag al terug weg was..

  2. Always in voor een picknick in rivierenland! Al fiets ik waarschijnlijk niet zo gezwind als jij, toch heb ik in die buurt al vaker gefietst: vorig jaar nog met collega’s op onze jaarlijkse personeelsuitstap, en eerder mer vrienden die in Reet wonen. Het is er heerlijk mooi, ik kan dat beamen. Prachtige foto’s zijn het.

    1. Oh, ik ben echt een trage fietser hoor! En zeker als ik van de omgeving wil genieten :-). En Reet, daar wonen mijn ouders ook! (en ik dus vroeger ook)

  3. Prachtige foto’s en inderdaad super mooi om te fietsen,een picknick is een leuk idee,je gaat zeker wat volk mee krijgen daar naar toe ;)

Comments are closed.