Ewout: zoveel grootsheid in zoiets kleins.

IMG_0116zw-01

Er was eens een stresserende zwangerschap die uiteindelijk een wonderlijk verloop kende. Wie niet kan volgen en dat graag wel wil, leest best eerst even bij op twee voorgaande links. En uiteindelijk, nadat haar eerste zwangerschap op 30 weken eindigde met een lange periode op neonatologie als gevolg, bleef dit ventje zitten tot de volle 38 weken (én 1 dag)! Toen prikte hij een gaatje in de vliezen en kwam als een wervelwind ter wereld. Twee dagen later ging ik op de materniteit langs met mijn camera, want happy endings die nog veel meer happy beginnings zijn, leg ik graag vast.

Ewout, welkom! 2,9 kilo schattigheid. Een klein ventje dat alle kansen grijpt, lieflijk slaapt en gretig drinkt. Een groots ventje dat volop geniet van alle tijd die hij met zijn mama, papa en grote zus doorbrengt. Een mooi ventje, met de zachtste haartjes, de liefste voetjes en een snoetje om direct verlief op te worden. Wat een eer, om zoveel schoonheid vast te mogen leggen. Wat een plezier, wat een geluk, zoveel grootsheid in zoiets kleins. Meet Ewout, waar bang op gewacht is maar oneindig naar verlangd werd.

IMG_0105

IMG_0111

IMG_0116

IMG_0119

IMG_0120

IMG_0127

IMG_0137

IMG_0151

IMG_0154

IMG_0171

IMG_0181

IMG_0189

 

Pasgeborenheid, het geeft mij zuurstof. Er door mijn lens naar mogen kijken is van het mooiste. En het mooiste moet gedeeld, altijd. Hopelijk zijn jullie dat meer dan met mij eens en bracht ik een glimlach, misschien wel meer dan één.

19 thoughts on “Ewout: zoveel grootsheid in zoiets kleins.

 1. Ann Vanhoudt

  Wat een prachtige baby en hoe zalig te horen dat ze de 38 weken ruim gehaald heeft. Proficiat! Ook voor de prachtige foto’s een hele dikke duim.

  • Nele

   Thanks! :)

 2. Jij brengt mij elke keer een glimlach, met je prachtfoto’s en je mooie woorden. Pasgeborenen, jouw fotografisch oog lijkt ervoor gemaakt. Ik smelt bij de liefde die uit de beelden straalt! (en vraag mij tussen haakjes even af met welke camera en lens jij fotografeert?)

  • Nele

   Dankjewel Eva! Ik fotografeer met een Canon 600D en meestal met de 50mm f1.8 lens!

 3. Absoluut!! Wat een prachtige foto’s, en dan te weten dat dit mijn begin van de dag is :-) zalig!!

 4. Wat een fijn verhaal en wat een prachtige beelden en mooie woorden!

 5. Je kan het zo mooi vastleggen! Inderdaad, meer dan een glimlach hier.

 6. Rita Meter van de mirakelbaby en mama van Anneke

  Zeer mooie reportage van ons “wondertje” waar we zo verlangend (on)gerust naar hebben uitgekeken.

 7. Je foto’s stralen zoveel liefde en rust uit! Helemaal perfect!

 8. <3, zowel voor Ewout als voor de foto's!

 9. Heel mooi verhaal bij prachtige foto’s van een supermooi baby’tje!

 10. Heerlijke foto’s!

 11. Prachtige foto’s! Zo’n wil ik er ook wel als ons kleintje geboren wordt. :)
  Ik leefde trouwens een beetje mee met haar. Misschien door mijn eigen zwangerschapshormonen, ik weet het niet. Maar ik ben toch heel blij dat ze de 38 weken gehaald heeft. En ook dat dat kleintje het goed doet!

 12. Ik glimlachte, een héle tijd lang! ❤️

 13. Zo puur, zo schoon… Ik word er zowaar stil van.

 14. Rozarette

  Echt ontroerende foto’s, zelfs voor wie de modellen niet kent. Bij de mooiste newborn en babyfoto’s die ik al zag!

 15. Zalig! Zo’n slapend ventje op je schouder, da’s genieten voor allebei :)

 16. Renske

  Wat mooi! De foto’s en de woorden. En wat fijn dat de zwangerschap zo’n goed einde kent. Door de zwangerschapshormonen in mijn eigen lijf pink ik een traantje weg.

Comments are closed.

%d bloggers like this: