Instagramchallenge. #project366 #march

maart-01

Elke dag minstens één foto op instagram plaatsen, dat is mijn doel. Daarvan eens per maand een selectie voor jullie, hier. Deze keer met wat teveel vertraging naar mijn goesting. Daarbij moet gezegd dat waar de eerste twee maanden flawless verliepen, maart me regelmatig op de saaiheid van mijn leven wees. Maar ze zijn voorbij, de eerste drie maanden die altijd het langst duren. April reikt de hand naar de zomer met zijn bloesems en verwarmende zonneschijn. Nu komt wat langverwacht maar snel nog even terugblikken.

We begonnen maart blijkbaar met een plasmadonatie, wat me erop wijst dat het tijd wordt voor de volgende. Wat mij heel sterk motiveert om donor te zijn, is dat ik soms ook aan de andere kant sta en bloedproducten mag/moet toedienen aan patiëntjes. Geef jij bloed, plasma of plaatjes? En als nee, ben je er wel nieuwsgierig naar?

IMG_4378

Vrolijke post in de bus, ook. Onverhoopt stuurde ik enkele foto’s uit deze reeks naar Sharon, toen ze een oproep deed om foto’s met Zonen09patronen door te sturen zodat ze deze schattige businesscards kon laten drukken. Natuurlijk waren er velen met mij en ik kan moeilijk van het idee dat ze mijnes gewoon deed omdat we mekaar kennen, maar hey: een foto van mij op een businesscard, hoe cool is dat?

IMG_9889

Soms loop je er over koppen, maar op zondagochtend vóór zessen is het leeg, het station van Mechelen.

IMG_4388

Maart was ook waarin ik eindelijk durfde vertellen dat ik weer ga verhuizen. Tot de aankoop van de nieuwe woonst werd in december al beslist, maar ik wilde pas van wereldkundig als ook de verkoop van de huidige rond was en dat had wat voeten in de aarde. Over twee dikke weken zullen beide aktes verlijden en ik vermoed dat ik pas nadien weer gerust kan slapen.

IMG_4398

Zelfmaak! Mon Depot voorzag me (het is te zeggen: ik kocht…) van een coupon van dit Chat Chocolat stofje toen ik “gewoon wat stof ging oppikken” en dan “ook even naar de andere stofjes ging kijken”. Ik deed iets met La maison Victor en vind het nogal gek rond mijn lijf. U hoort er nog van.

IMG_4412

Water en licht. De Schelde en de zon. Het zag er daar wel eens minder mooi uit.

IMG_4417

Zelfmaak twee! Dat breien blijkt verslavend, ik zeul het ding overal mee want zelfs tien minuten wachten is zonde van de tijd als ik ze niet weggebreid heb.  Een klein projectje, dat binnenkort klaar is. De deadline trekt een spurtje dus ik doe best ook van dat.

IMG_4439

Maart was ook van Pasen. Ik ben niet zo’n held in het versieren van mijn huis volgens de seizoenen, het gaat altijd allemaal een beetje aan me voorbij. Maar wat ik zag bij mijn ouders katapulteerde me terug. Rare, nogal mislukte foto, deze, maar oneindig veel hartjes voor dat kartonnen ei naast de boom. Eighties for the win.

IMG_4522

22 maart was de donkerste en één van de gevolgen verstoord treinverkeer tot op de dag van vandaag. Het is het minste, tot je na een drukke avondshift die wat uitliep in het station tot de constatatie komt, dat geen enkele trein nog rechtstreeks naar Mechelen gaat omdat degene die dat normaal wel nog doet een omweg neemt om niet via de luchthaven te passeren en daarbij Mechelen ook overslaat. Ik zag mezelf al op mijn vouwfiets door de nacht fietsen, tot bleek dat er nog de optie was om via Brussel-Noord te reizen. Dubbel zo lang onderweg, maar wel in een warme trein.

IMG_4543

En de laatste dag van maart bracht ik door in topgezelschap.

IMG_4549

 

#january – #february – #march

Wil je me graag volgen op Instagram? Dat kan via mijn profiel! Als je me via de app zoekt, moet je bij “zoeken naar personen” nele_84 typen.