De 10 boeken van de afgelopen 3 maanden.

boeken

Ideaal weer om met een boek in de zetel onder een deken te kruipen met een lekker kopje thee en wat koekjes, het is immers eind mei. Oh, wacht…

Een paar maand geleden deelde ik met jullie negen boeken waar ik enorm van genoten had, je kan dat hier terugvinden, moest je gemist hebben. Sinds toen las ik tien boeken, waarvan sommige me omver bliezen en anderen wat tegenvielen. Voor in de zetel met thee, maar evengoed op het strand onder de zon. Want in België weet je immers nooit.

Continue reading “De 10 boeken van de afgelopen 3 maanden.”

Het is gebeurd.

IMG_4783

Vanmiddag overhandigde ik de sleutels aan de nieuwe eigenaar en nu is het echt voorbij. Dik anderhalf jaar geleden nog maar ondertekende ik het compromis en enkele maanden later de akte voor, wat bleek, een vergiftigd geschenk. Een wondermooi nieuwbouw appartement dicht bij het hart van Mechelen. Toch nog de stad, niet het dure Leuven, wat dichter bij mijn roots, het klonk allemaal ideaal, toen. Het appartement was nog niet klaar toen ik besloot te kopen (een werf nog, echt), het was ook niet klaar toen ik de sleutel kreeg (nog wat details, weetwel) en het vroeg veel van mij om telkens weer mijn telefoon te nemen en erachter te zitten. Iedereen die al eens bouwde of verbouwde kent dat wel. En toen dat zes maanden later ongeveer allemaal in orde was, begon de ellende pas echt. Ik wil er liever niet over in detail treden want je weet nooit wie dit leest maar het was een hels jaar met heel veel stress en paniek, continu. Ik wilde er weg, ik moest er weg, ik was er doodongelukkig.

Continue reading “Het is gebeurd.”

Brei eens een kruippakje.

IMG_9266

Weetnog? Wout werd geboren. Mijn creativiteit viert meestal hoogtij wanneer de deadlines in mijn nek hijgen, dus moest het kind het doen met een plan B: een 15-minuten-harembroekje-in-tricot. Plan A had namelijk wat meer voeten in de aarde. Met bijzonder veel schaamte over de laattijdigheid toon ik u wat ik een maand geleden al afleverde: een gebreid kruippakje. Waarschijnlijk een projectje waar alleen zotten aan beginnen, want zo’n soort reactie kreeg ik vaak.

Continue reading “Brei eens een kruippakje.”

Instagramchallenge. #project366 #april

april

Oh, hallo, goeiemorgen. Het was hier twee weken stil, ontdekte ik, maar met goei excuus. Dat ik nog een overzicht van april moest geven, hij zei (en meteen mijn enige mannelijke lezer geloof ik of anders: reveal!) Dat klopte als een bus en aan het eind van dit verhaal zal ik u dat goei excuus meedelen.
Voor wie nieuw is (je weet maar nooit): elke dag neem ik minstens één instagramfoto (hier vind je mijn profiel) en elke maand verzamel ik de naar mijn mening meest interessante.

Continue reading “Instagramchallenge. #project366 #april”

%d bloggers like this: