Instagramchallenge. #project366 #april

april

Oh, hallo, goeiemorgen. Het was hier twee weken stil, ontdekte ik, maar met goei excuus. Dat ik nog een overzicht van april moest geven, hij zei (en meteen mijn enige mannelijke lezer geloof ik of anders: reveal!) Dat klopte als een bus en aan het eind van dit verhaal zal ik u dat goei excuus meedelen.
Voor wie nieuw is (je weet maar nooit): elke dag neem ik minstens één instagramfoto (hier vind je mijn profiel) en elke maand verzamel ik de naar mijn mening meest interessante.

April begon met een vervolg op deze fotoshoot. Ik blogde er ook over, dus je kan meer foto’s hier bekijken. Dat het leutig was.

IMG_4555

Ik zaaide: basilicum en kerstomaatjes. Ik kan bij deze droevig meedelen dat ze ondertussen gestopt zijn met groeien en spoedig zullen overlijden. Tenzij iemand dé reanimatietruc kent? (Ik kan baby’s reanimeren, dat is ook van onschatbare waarde maar het redt mijn plantjes niet.)

IMG_4578

Wat ook in het archief mag, is dat de nieuwe infobrochure voor de afdeling waar ik werk (met mijn foto’s en mijn teksten die ik samen mocht brengen in indesign) van de drukpersen rolde in april 2016. Het was een werk van lange adem maar zó plezierig én zinvol!

IMG_4595

En dan! De fotoshoot die het verhaal vervolledigde. Baby’s voor mijn lens, dat is zowat het grootste goed. Deze baby voor mijn lens, dat was een eer.

IMG_4602

Hoewel de temperaturen nog niet helemaal mee wilden, waren er wel bloemen. En groen. En dat wil ondanks koud of regen en wind zeggen dat ze daar is: de lente!

IMG_4626

Er was ook mijn naaimachine. Af en toe is ze er nog wel. Zoals toen ik met de stofjes van Stoffetuur dit geboortepakje maakte voor de baby-in-wording van mijn collega. Babyspam volgt allicht ergens deze zomer. Voor wie het miste: ik blogde er hier over. Stoffetuur is de webshop van mijn nicht, ze verkoopt er enkel biologische stoffen! Beide stoffen zijn er nog steeds te koop: hier de streepjesstof en hier de walvissen.

IMG_4633

Nog een vrolijk tafereel van mijn tomatenplantjes. Toen ze het leven nog volledig zagen zitten, deed één van hen een balletdansje.

IMG_4636

Nog naaien, voor het eigen lijf, deze keer. Ook al over geblogd, dus meer is niet nodig.

IMG_4643

Gelezen, te weinig. Ik las een boek waar ik niet in vooruit raakte en begon in een boek dat me minder doet dan de recensies me deden hopen. Hierna vind ik hopelijk een écht goed boek. Tips, graag, altijd.

IMG_4647

En dan eindelijk, wat me al maanden in de ban houdt en nu nog veel meer: ik kocht mijn huis. Ik verkocht mijn appartement, evenzeer. Dat alles op één voormiddag. U weet dat of niet, maar bij verhuizen komt nogal wat kijken.

IMG_4653

Zo bleken twee lagen behang me ettelijke uren bezig te houden. Ik kan melden dat ze volledig verwijderd zijn. Er is nog werk aan de winkel, maar oh, het wordt fantastisch. Fantastisch, ik zeg u. Binnenkort meer voor de wow-factor van de voor en na (of daar hoop ik op, op die wow-factor).

IMG_4676

#january – #february – #march – #april

Wil je me graag volgen op Instagram? Dat kan via mijn profiel! Als je me via de app zoekt, moet je bij “zoeken naar personen” nele_84 typen.