Elle zegt danku. Met weinig woorden en veel beelden.

Schermafbeelding 2018-09-14 om 20.24.22

Het was nog redelijk aan het begin van de oneindige hittegolf die de zomer van 2018 was. Mijn zus vroeg of ik het zag zitten om foto’s te maken voor het bedankkaartje van Elle. Eh, uiteraard. De locatie was snel beslist: we spraken af om richting bos te gaan waar ik ook foto’s maakte toen Elle nog in de buik zat. We gingen profiteren van dat mooie gouden uurtje aan het einde van een warme weekenddag, want je wist maar nooit, het zouden wel eens de laatste goeie dagen van de zomer kunnen zijn. Wisten wij veel.

IMG_2714

Ondergetekende vereerd natuurlijk om redelijk hard carte blanche te krijgen. En nog meer om te zien dat mijn dekentjes achtergrondgerief zouden zijn. Verder is daar weinig meer over te vertellen en spreken de beelden voor zich denk ik. Het kindeke wordt al gans haar leven op handen gedragen, letterlijk én figuurlijk. Alle foto’s zijn gemaakt met mijn 50mm f1.8 lens en de wonderlijke natuur deed de rest.

IMG_2722

IMG_2746

IMG_2771

IMG_2778

IMG_2812

IMG_2832

Schermafbeelding 2018-09-14 om 21.19.23

 

De eerste en laatste foto van dit bericht werden respectievelijk de voor- en achterkant van het kaartje. Iets met less is more en iedereen content.

(En op een dag ga ik weer vaker bloggen, denk ik, of ook niet. Ik zou het graag willen maar het lijkt om één of andere reden niet te lukken. Misschien moet ik eens vragen of er iets is dat u hier zeker graag eens wil lezen of zien. Zo misschien zo.)