about

 

 

about

Missy N. is waar ik me achter schuil, of waar ik voor sta, zo u wil. Missy N. begon in 2011 als zijnde een samenvatting van wat onder mijn naaimachine vandaan kwam, voor zij die het wel interesseerden, nadat ik al meer dan een jaar mijn omgeving dwong tot het geven van complimenten of commentaar over stof en draad, tot vervelens toe, serieus.
Maar Missy N. is ondertussen meer, want wie mij kent, weet dat ik, waarschijnlijk ook soms tot vervelens toe, zelden stop met praten. En zo bleek, na een tijdje bloggen, dat ik ook al anders dat mij bekoort, wilde delen. Zelden ben ik gewoon enthousiast over wat mij lieft, altijd mateloos.

Mijn gewone naam is Nele, iedereen mag mij zo aanspreken, ik woon dichtbij Leuven, maar daar komt snel verandering in in Mechelen. Ik ben 30 en nog iets, al te lang. Ik studeerde af als vroedvrouw en bezig dat op neonatologie. Met hart en ziel, want het is ze, de schoonste job. Mijn vrije tijd is overbooked, vervelen is een concept dat ik niet begrijp. Ik naai en brei, ik fotografeer, ik beoefen yoga, ik ga op reis, ik schrijf, ik lees en begin dan weer opnieuw. Dat allemaal, ook hier.

Wie met mij wil delen, zonder dat de hele wereld het leest, verwijs ik door naar dit plekje of je kan mij ook gewoon mailen, doe dat dan naar nele(apestaartje)missyn.be.

Rechtsboven vindt u waar ik nog ben.

Voor wie nieuw is en niet weet waar beginnen, is al onderstaande misschien van tel:

 

 

missy n-01haken-01fotos-01

puck-01
nepal-01

vankatoen-01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *