about

 

Missy N. is waar ik me achter schuil, of waar ik voor sta, zo u wil. Missy N. begon in 2011 als zijnde een samenvatting van wat onder mijn naaimachine vandaan kwam, voor zij die het wel interesseerden, nadat ik al meer dan een jaar mijn omgeving dwong tot het geven van complimenten of commentaar over stof en draad, tot vervelens toe, serieus.
Maar Missy N. is ondertussen meer, want wie mij kent, weet dat ik, waarschijnlijk ook soms tot vervelens toe, zelden stop met praten. En zo bleek, na een tijdje bloggen, dat ik ook al anders dat mij bekoort, wilde delen. Zelden ben ik gewoon enthousiast over wat mij lieft, altijd mateloos.

Mijn gewone naam is Nele, iedereen mag mij zo aanspreken, ik woonde ooit in Leuven, toen in Mechelen en nu in Rumst. Ik ben 30 en nog iets, al te lang. Ik studeerde af als vroedvrouw en bezigde dat 10 jaar lang op neonatologie, waar ik met hart en ziel mocht zorgen voor de grootse mini’s. Nu werk ik voor Kind & Gezin en ben ik elke dag verwonderd over zoveel kwetsbaarheid.  Mijn vrije tijd is overbooked, vervelen is een concept dat ik niet begrijp. Ik naai en brei, ik fotografeer, ik beoefen yoga, ik ga op reis, ik schrijf, ik lees en begin dan weer opnieuw. Dat allemaal, ook hier.

Wie met mij wil delen, zonder dat de hele wereld het leest, kan dat via hier of mij mailen, doe dat dan naar nele(apestaartje)missyn.be.

BewarenBewaren

BewarenBewaren